[1.7.10] Regrowth - A WIP HQM pack - Now Listed!

fimbrethil

New Member
Jul 29, 2019
106
0
0
Its there....Huzzah!
Your willingness to tell me when it was there so I didn't have to repeatedly check the launcher makes me really happy. You da real MVP.


to @thephoenixlodge: a quick suggestion, since you've changed world gen to make all biomes viable for a start, you may want to change the wording on the initial warning screen that recommends starting outside of an ocean biome.
 

WidjettyOne

New Member
Jul 29, 2019
23
0
0
Started a new map here too. Having recently played Agrarian Skies 2 and BeeHappy, though, I find myself really, really wishing I had an ExU watering can. Waiting for crops to grow is sooo tedious - and bonemeal isn't so easy to get early on.
 

LunarDarkAngel

New Member
Jul 29, 2019
11
0
0
okay. just updated and started up a new world.
i immediately met a problem, i could not see any slate, nor any wood. went walking around to see if i were just unlucky with my spawn, but no. no slate, no dead trees as far i could see. i did however find a naturally spawning resonating hive.

tested another world, same thing happened. what is wrong?

EDIT: re-updating solved the issue.
 
Last edited:

Kmad

New Member
Jul 29, 2019
339
0
0
Hmmm... I'm not seeing 0.8 on the launcher.

EDIT: And there it is. not sure what was happening there.

EDIT 2: and I can't seem to find a server version (in the creeperpanel)... may have to try a manual update?

EDIT 3: Nvm... for some reason litepanel put 0.8 at the very bottom of the list.
 
Last edited:

Zedrik

New Member
Jul 29, 2019
17
0
0
Is anyone else having a weird X-ray vision effect when looking at walls at random angles?

EDIT: Golems are also now breaking naked crops and magical crops, too.
 

Attachments

Last edited:

RoboPenguin

New Member
Jul 29, 2019
1
0
0
I can't launch the pack, there's a link to the full crash report, but looking back through the console the red lines are :
[Client thread/Error] : Couldn't set pixel format This happens twice

OpenGL: ~~Error~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread
Current Language: ~~Error~~ NullPointerException: Null

I was also having this problem on 0.7.4, with the addition of a line mentioning a mismatched version of Multipart, or something.

Full Crash Report:
http://pastebin.com/i6SHPme3

Edit: tried iinstalling and launching through Curse, seems to be working fine.
 
Last edited:

Cirom

Well-Known Member
Jan 1, 2013
130
46
53
And all my Hydroangeas are dead bushes?
This is actually due to a chance in Botania. Any "free" power generation methods now (Daybloom, Nightshade and Hydroangeas) only last 2 ingame days, and will eventually die off into a dead bush. It's advised to create different, more efficient ways of generating Mana (for example, automating a tree farm or coal plants to supply some Endoflames.)