Unsupported Agrarian Skies: Hardcore Quest Bug Reporting

Discussion in 'Modpack Bugs' started by Jadedcat, Mar 27, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JunpakuKarasu

    JunpakuKarasu New Member

    Oh duh!! That was probably actually the problem DX
     
  2. Soleceon

    Soleceon New Member

    Hello, I've been playing for a while and I've set up a tree farm for rubber trees, and I noticed that A) I don't seem to get the 1-1 basis of logs and rubber, and that doesn't really bug me too much since it's the lazy way of doing things. After looking through what I could do with the logs I found that I could saw mill them to get glue (which in turn can be made into rubber). However, after running through with an half a stack of rubber logs I haven't gotten a single glue. The percentage that's listed is 50%, but I'm wondering if that's either been changed or removed entirely, with the crafting recipe still there. Anyone know the answer? Because I have way too many logs and I'd reaaaaly like that rubber.

    A word of caution to those who pre set up AE systems. Make sure you aren't instantly exporting the objects when your doing checks, because sometimes you just look silly when you get frustrated at your own work.
     
  3. Yusunoha

    Yusunoha New Member

    watch out with the auto-anvil from minefactory reloaded
    when I was trying to repair some diamond armor, I shift-clicked a stack of diamonds into the auto-anvil, which then converted the whole stack of diamonds into just 1 diamond which was used up during the repair process
    at first I thought I only had 1 diamond on me, so I grabbed another stack of diamonds and shift-clicked that aswell, but nope, the auto-anvil ate them all
     
  4. mine_it_your_way

    mine_it_your_way New Member

    so I made a test world, died twice, world deleted. went into flat map, game crashed immediately. relaunched, and world that should not have been deleted does not show up in game. It is in the folder of the game under saves, but just does not show up.

    logs:
    <script src="http://pastebin.com/embed_js.php?i=GP0ZYUJW"></script>
     
  5. ky13

    ky13 New Member

    I'm running 3.1.1 and what I'm seeing is that the Induction Smelter recipe for Yellorium Dust shows up in NEI both in SP and SMP, but it only works in SP. I've searched around for answers and I'm coming up empty. Has this been reported?

    Troubleshooting:
    Edit:
    I've triple checked that config/minetweaker/BigReactors.cfg is identical in both cases:

    Code:
    # Add recipe for yellorium dust.
    recipes.addShapeless(YelloriumDust, [PulverizedTin, Sulfur]);
    
    Edit2:
    I was suspicious of that tweak being addShapeless, so I removed that file and loaded my server back up. The Induction Smelter recipe still shows up, so I'm guessing it comes from somewhere else. Still won't smelt in my Induction Smelter though.

    Edit3:
    Hah! I see now that it's not included in minetweaker/main.cfg anyway.

    Edit4:
    I did more digging and stumbled upon jadedsblood/thermalexpansion/smelter/yrllorium-from-tin.json which I verified is identical in both cases:

    Code:
    {
        "energyCost": 3200,
        "primaryInput": {
            "id": 20264,
            "meta": 128,
            "count": 1
        },
        "secondaryInput": {
            "id": 20264,
            "meta": 33,
            "count": 3
        },
        "primaryOutput": {
            "id": 30137,
            "meta": 4,
            "count": 1
            }
    
    }
    
    I also verified that /mods/JadedsBlood-1.6.4-Beta-1.0.jar was the same in both cases.

    Edit5:
    Finally found a discrepency, but it could just be logging levels.

    Code:
    2014-08-23 12:10:13 [INFO] [ForgeModLoader] [Jaded's Blood] Attempting to load Thermal Expansion recipes fromD:\Games\FTB\AgrarianSkiesHQ\minecraft\config/jadedsblood/thermalexpansion}/...
    2014-08-23 12:10:13 [INFO] [ForgeModLoader] [Jaded's Blood] Loading Induction Smelter recipe from D:\Games\FTB\AgrarianSkiesHQ\minecraft\config\jadedsblood\thermalexpansion\smelter\yrllorium-from-tin.json
    
    That shows up in my ForgeModLoader-client-0.log but not in my ForgeModeLoader-server-0.log. Again, the recipe shows up for both setups, the Induction Smelter just sits there and does nothing on the server.

    I finally found the failure on the server when trying to load jadedsblood/thermalexpansion/smelter/yrllorium-from-tin.json on my server:
    Code:
    2014-08-23 21:30:52 [FINEST] [jadedsblood] Sending event FMLInitializationEvent to mod jadedsblood
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [ForgeModLoader] [Jaded's Blood] Attempting to load Thermal Expansion recipes from/home/minecraft/ag/config/jadedsblood/thermalexpansion}/...
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] java.nio.charset.MalformedInputException: Input length = 1
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at java.nio.charset.CoderResult.throwException(CoderResult.java:277)
    . . .
    
    Full log in this spoiler:
    Code:
    2014-08-23 21:30:52 [FINEST] [jadedsblood] Sending event FMLInitializationEvent to mod jadedsblood
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [ForgeModLoader] [Jaded's Blood] Attempting to load Thermal Expansion recipes from/home/minecraft/ag/config/jadedsblood/thermalexpansion}/...
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] java.nio.charset.MalformedInputException: Input length = 1
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at java.nio.charset.CoderResult.throwException(CoderResult.java:277)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.nio.cs.StreamDecoder.implRead(StreamDecoder.java:338)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.nio.cs.StreamDecoder.read(StreamDecoder.java:177)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at java.io.InputStreamReader.read(InputStreamReader.java:184)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at java.io.BufferedReader.fill(BufferedReader.java:154)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at java.io.BufferedReader.read(BufferedReader.java:175)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.BufferedSource$$anonfun$iter$1$$anonfun$apply$mcI$sp$1.apply$mcI$sp(BufferedSource.scala:38)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.Codec.wrap(Codec.scala:68)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.BufferedSource$$anonfun$iter$1.apply(BufferedSource.scala:38)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.BufferedSource$$anonfun$iter$1.apply(BufferedSource.scala:38)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.Iterator$$anon$9.next(Iterator.scala:162)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.Iterator$$anon$17.hasNext(Iterator.scala:511)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.Iterator$$anon$11.hasNext(Iterator.scala:327)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.Source.hasNext(Source.scala:226)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.Iterator$class.foreach(Iterator.scala:727)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.Source.foreach(Source.scala:178)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.TraversableOnce$class.addString(TraversableOnce.scala:320)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.Source.addString(Source.scala:178)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.TraversableOnce$class.mkString(TraversableOnce.scala:286)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.Source.mkString(Source.scala:178)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.TraversableOnce$class.mkString(TraversableOnce.scala:288)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.Source.mkString(Source.scala:178)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.TraversableOnce$class.mkString(TraversableOnce.scala:290)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.io.Source.mkString(Source.scala:178)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.util.JSONUtils$.parseJSON(JSONUtils.scala:17)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.recipeSets.TE3RecipeSet$.loadSmelterRecipe(TE3RecipeSet.scala:153)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.recipeSets.TE3RecipeSet$$anonfun$load$5.apply(TE3RecipeSet.scala:348)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.recipeSets.TE3RecipeSet$$anonfun$load$5.apply(TE3RecipeSet.scala:347)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.IndexedSeqOptimized$class.foreach(IndexedSeqOptimized.scala:33)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.mutable.ArrayOps$ofRef.foreach(ArrayOps.scala:108)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.recipeSets.TE3RecipeSet$.load(TE3RecipeSet.scala:347)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.JadedsBlood$$anonfun$init$1.apply(JadedsBlood.scala:43)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.JadedsBlood$$anonfun$init$1.apply(JadedsBlood.scala:41)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.IndexedSeqOptimized$class.foreach(IndexedSeqOptimized.scala:33)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at scala.collection.mutable.ArrayOps$ofRef.foreach(ArrayOps.scala:108)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.JadedsBlood$.init(JadedsBlood.scala:41)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.minalien.jadedsblood.JadedsBlood.init(JadedsBlood.scala)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.handleModStateEvent(FMLModContainer.java:545)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor1.invoke(Unknown Source)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:313)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at cpw.mods.fml.common.LoadController.sendEventToModContainer(LoadController.java:201)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:181)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:313)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:112)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:699)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at cpw.mods.fml.server.FMLServerHandler.finishServerLoading(FMLServerHandler.java:107)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.onServerStarted(FMLCommonHandler.java:355)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71197_b(DedicatedServer.java:142)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:445)
    2014-08-23 21:30:52 [INFO] [STDERR] at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583)
    2014-08-23 21:30:52 [FINEST] [jadedsblood] Sent event FMLInitializationEvent to mod jadedsblood
    

    SOLVED!

    The problem was that this server had been originally setup on a Mac. And, on a Mac all files have a metadata file created for them named ._filename. The file is binary. So, when Jaded's Blood went to load all files in jadedsblood/thermalexpansion/... it got to ._yrllorium-from-tin.json which was full of garbage as far as it was concerned. This caused the exception, and it did not continue to load any other files in that directory.

    So, bottom line is, if you setup a server on a Mac, and then copy it somewhere else, like a Linux server, make sure to get rid of all the ._filename files/directories.
     
    Last edited: Aug 24, 2014
  6. Liquid-Man

    Liquid-Man New Member

    I came across the weirdest bug/glitch that I've ever seen in Minecraft and I have no friggin clue why this happens, only that it happens throughout several portions of my map.

    So I was testing some mob-grind designs to fit into my structure the way I wanted and I noticed that when I try to completely close off an area with Cobblestone, it would stay lit up inside, it'll even give yellow crosses when I press F7.
    I turned my smooth lighting off to find some of the brighter spots and replaced some of the cobble, sometimes I placed some cobble in mid-air because the origin of the light seemed to be there. After going around like this for the entire chamber, I managed to get it like it is supposed to be: http://oi59.tinypic.com/dnj9dh.jpg
    When I then save & close the game, to open it back up already, this is what I see again: http://oi58.tinypic.com/317bmo3.jpg

    This gives me a room of 18x5x3 with cobblestone walls (except for 4 places where there are grinders, replacing them makes no difference) and everytime I restart my game, this happens again and affects the spawning of mobs.

    I have NO clue at all what can cause this.

    Any ideas?

    *Edit* I even removed all of the machinery above and around the room so that everything around it is cobble (3 layers) and still when I restart, the room is lit up again
     
    Last edited: Aug 24, 2014
  7. netmc

    netmc New Member

    I'm not sure what it is either. I've got the same thing going on in one of my "dark" rooms.
     
  8. Liquid-Man

    Liquid-Man New Member

    It only seems to happen in that area, I've got a large square that I've been building underneath and while I'm expanding it downwards with a builders wand, I get red crosses all over the place.
     
  9. JunpakuKarasu

    JunpakuKarasu New Member

    What's your roof made of?
     
  10. Liquid-Man

    Liquid-Man New Member

    All solid cobblestone, 3 thick walls, floor and ceiling
     
  11. LostBMe

    LostBMe New Member

    Maybe the machine lets light leak through and needs a cover to stop the leaking?:confused:
     
  12. Liquid-Man

    Liquid-Man New Member

    I've later removed everything around it so that it's a cube with 3 layers of solid cobble around it, the problem still remains.
     
  13. Shurhaian

    Shurhaian New Member

    Blood Magic's lava crystal seems to be unusable, at least in a slab furnace.

    I made one, found that I couldn't throw it in a generator without getting instantly sick, threw it in a slab furnace and tried to cook up some silicon to get started with AE.

    Crash, ticking tile entity (that furnace).

    Load back in, the furnace is running but appears dark. When it finishes the first bit of silicon, it crashes again as the crystal tries to refresh.

    The first time, it generated crashlogs on both client and server, one second apart. The server came first: http://pastebin.com/EEJ0KzDw The client came immediately after: http://pastebin.com/ZWehXX05 The second time, it only generated a server crash, with exactly the same stacktrace as the first server crash. In all cases, the game is running single player.
     
  14. starsongky

    starsongky New Member

    I've run into a torch bug.

    I had a top-half oak slab platform, around dirt blocks for a tree farm, and it took fire damage from an angry-doll blaze that got loose. I used blood wood slabs to patch the holes, trying to prevent a repeat.

    I can't place torches on any of the blood wood slabs, even though they place fine on the oak slabs right next to them. (They're definitely top-half slabs so they should be valid. I can place other blocks on them, just not torches.)

    Single-player game (laptop, not a server) using the flat map.
     
  15. Malice

    Malice New Member

    Confirmed that this does indeed crash the client/server.
     
  16. SilverDarkBlade

    SilverDarkBlade New Member

    I am new to argrarian skies but i am having trouble with the In the beginning quest. i have completed it and i hev the inventory space but cant claim the reward
     
  17. neontsunade

    neontsunade New Member

    i tries setting up a small agrarian skies world for myself and a few mmbers of my gaming clan i tried changing the spawnpoint in level .dat but it isnt working help
     
  18. Troubled 3

    Troubled 3 New Member

    I dont know why but when i try to launch agrarian skies it opens the game at the loading screen then closes it and just leaves me with the FTB Launcher here is my crash log:
     

    Attached Files:

  19. LostBMe

    LostBMe New Member

    Is there a second part to the quest? o.o[DOUBLEPOST=1409269065][/DOUBLEPOST]
    You need the downloaded map to start I think? Otherwise you'll spawn in void.
     
  20. DarthRuler1

    DarthRuler1 New Member

    I have a issue that when I create a new Agrarian Skies server and put the map in it makes the world empty without the multiplayer giant house and 8 smaller houses. Does anyone know how to fix this. My server is for me and my friend and the server is at Agrarian Skies 3.1.4 version.
     
    Last edited: Aug 30, 2014
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page