Whitelist Server [1.6.4] JCraft Dedicated Server 100+ Tech mods and more!

  • This section is now closed. Server owners can remake their threads in the new server section here. If you are looking for a server you can use both this section and the new section for the time being.

ARCEUS493ZELDA

New Member
Jul 29, 2019
63
0
0
I did install forge first as it is required to install any mod properly and when I copied/pasted the mods and config folder over it didn't work...... I had another idea that im going to look into when I get the chance, basically im going to try and see what would happen if I were to copy the files over into a folder that im using for a mod from the FTB launcher and go from there, ill just have to backup the files from the FTB launcher and then remove them for that time, but I wont be able to yet until I get a new charger for my laptop and that will be anytime from today up until possibly Christmas and yes I did try a clean install as well and that didn't work but as I said ill try it with a clean install just t o see what happens and if I get that error again ill post it here, and then ill try my other idea afterwards if I get said error
 

Jarradw

New Member
Jul 29, 2019
324
0
0
I don't really understand what u mean, so any other help?
Do you get a crash report or just a black screen? If the latter try adding more to your permgen space. If you do get a report send it on my way and I will take a look.
 

Thokamb

New Member
Jul 29, 2019
36
0
0
Hey, any way to use tekkit or something with the pack, becouse i cant get this to run. Says i need forge-1.6.4-9.11.1.953-installer, which i have tried but the game wont load up.. Just get stuck after a bit with "[ForgeModLoader] The following problems were captured during this phase"..
 

mjacobinc

New Member
Jul 29, 2019
26
0
0
  • Name: mjacobinc
  • Age(if you dont mind saying): 15
  • Experience with the mods/vanilla MC: 3 years of minecraft in total , 1 year of FTB :) , started playing FTB when mindcrack modpack released.
  • What do you bring to the table?: automation support of tech mods :) , would love to help others with any tech problems what may occur.
  • Anything else that may make us like you.: i know some linux based commands and stuff , also programming languages as .NET , PHP , HTML , CSS etc , so i kinda love technical stuff about PC-s .
  • Have you ever been banned and why? Last ban was i think on the year 2011 , when an admin was trolling me and banned me cause of "griefing".
  • Proof that you read the rules and this post :)
 

Thokamb

New Member
Jul 29, 2019
36
0
0
Still no mystcraft? having those books to move between ages/dimensions is really handy. Im guessing you have the plugins to make the age creating stuff uncraftable.
 
Last edited:

Jarradw

New Member
Jul 29, 2019
324
0
0
No but you do have 2 homes you can set and we have warps in place for multiworld travel. do a /warps to see the list and /sethome name to set multiple homes.
 

scotty121

New Member
Jul 29, 2019
11
0
0
  • Name scotshepherd
  • Age(if you dont mind saying)23 in 3 days :)
  • Experience with the mods/vanilla MC play a lot of both
  • What do you bring to the table? hugs and banter
  • Anything else that may make us like you.im all heart
  • Have you ever been banned and why? nope
  • Proof that you read the rules and this post :)
 

Jonah009

New Member
Jul 29, 2019
3
0
0
hey awesome dudes of Jcraft i have been trying to get on this server via technicpack, but every time i press play it starts up, shows the mojang screen and then returns to the launcher. I have the crash report. I switched to more memory and that didn't work. I also reinstalled both the pack and the launcher. I am using newest launcher, and the link Pascal gave me (and Pascal knows his shit) Anyway here is the crash console report. I hope to have this fixed soon so I can play this Jswagserver xD
 

Attachments

Jarradw

New Member
Jul 29, 2019
324
0
0
Hey man, I thought that was an issue with an older version of java. Have you tried forcing an update?
 

PrestigiousPiero

New Member
Jul 29, 2019
14
0
0
Hey just noticed that the "http API" in the computercraft config is set to false, this is what let's you do like "pastebin get/put" and I was wondering if we could have it set to true?