Unable to make posts... WTF!?

Jinbobo

New Member
Jul 29, 2019
596
0
0
Chances are, sure, but we're seriously running out of options here :p
Try bypassing your router and plugging internet straight into your computer (assuming you don't have a router+modem combo).
And boot your computer in safe mode with networking to eliminate problems with your computer's setup.
 

Nerixel

New Member
Jul 29, 2019
1,239
0
0
And boot your computer in safe mode with networking to eliminate problems with your computer's setup.
Yep, that. Oh, and make sure you have a working firewall, bypassing the router poses certain security risks that you need to block.
 

techno156

New Member
Jul 29, 2019
347
0
0
What you guys are suggesting sounds like overkill, honestly. :p It could be a simple matter of an outdated flash/java/html5 plugin or suchlike. Try checking your browser and plugin versions and make sure they're updated. :)
 
  • Like
Reactions: SatanicSanta

SatanicSanta

New Member
Jul 29, 2019
4,850
0
0
What you guys are suggesting sounds like overkill, honestly. :p It could be a simple matter of an outdated flash/java/html5 plugin or suchlike. Try checking your browser and plugin versions and make sure they're updated. :)
nah I think OP needs a new computer, $9999.99 minimum.
 
  • Like
Reactions: Chaka

Chaka

FTB Team
Mod Developer
Retired Staff
Dec 24, 2013
930
323
103
New Jersey
I know this is going to make a lot of people mad, But try Internet Explorer Updated to IE 11
 

Captainnana

New Member
Jul 29, 2019
596
0
0
What you guys are suggesting sounds like overkill, honestly. :p It could be a simple matter of an outdated flash/java/html5 plugin or suchlike. Try checking your browser and plugin versions and make sure they're updated. :)
Well we don't need flash or java for the WYSIWYG editor, it could be an outdated browser I guess. The OP already removed all their plugins and still had the problems.

OP can you give us the output of the inspect element console log please
 

Chaka

FTB Team
Mod Developer
Retired Staff
Dec 24, 2013
930
323
103
New Jersey
Another suggestion, Is try to debug the page By pressing F12 and going to the bug with an X on it
 

CometWolf

New Member
Jul 29, 2019
13
0
0
Idk what's happened now, but it's working. You guys had some pretty far out there suggestions, but thanks for trying :p
 

Shundax

New Member
Jul 29, 2019
21
0
0
Yes this is so weird haha, It works now and I didn't do anything different from my last post.. I guess it kinda fixed itself ?

Thank you guys, and also thanks Comet for making this thread :) I didn't think about making one with just screenshots haha, else I'd still be stuck!
 

techno156

New Member
Jul 29, 2019
347
0
0
Yes this is so weird haha, It works now and I didn't do anything different from my last post.. I guess it kinda fixed itself ?

Thank you guys, and also thanks Comet for making this thread :) I didn't think about making one with just screenshots haha, else I'd still be stuck!
Could be that your browser updated something. :) (Sorry for the late response, was busy IRL)