status.feed-the-beast.com will not display status

Discussion in 'Web Feedback' started by dementia, Jan 28, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dementia

    dementia New Member

    Can't seem to get my screen cap program working :/.

    Anyway this is what it looks like for me{
    England Repo

    Status: Offline
    Current users: undefined

    Network load...
    Blank

    Server load...
    Blank

    Chicago Repo

    Status: Offline
    Current users: undefined

    Network load...
    Blank

    Server load...
    Blank

    Chicago Repo

    Status: Offline
    Current users: undefined

    Network load...

    Blank
    Server load...
    Blank
    }

    It doesn't matter if the servers are up or down it always looks like this. I use Ubuntu 10.04. Firefox 14.0.1-bt0, latest version: 14.0.1-bt0.
     
  2. Rob

    Rob New Member

    Why are you needing to screen cap the page?
     
  3. dementia

    dementia New Member

    Just so you could see what it looks like. It was my first solution, my second being copying and pasting.
     
  4. Rob

    Rob New Member

    What are you trying to do here?
     
  5. dementia

    dementia New Member

    Report an error. No matter when I visit this page it does not work. It has lasted for around a week straight for me.
     
  6. Rob

    Rob New Member

    enable javascript?
     
  7. dementia

    dementia New Member

    It's enabled. I use noscript, but that has been disabled for around a month. Does the page use cookies, because I only allow some sites to store cookies. If it does need cookies you should show a message saying so.
     
  8. Rob

    Rob New Member

    Seem like there might be an error check the console for errors.
     
  9. Rob

    Rob New Member

    It does not use cookies.
     
  10. dementia

    dementia New Member

    What console?
     
  11. Rob

    Rob New Member

    Which browser are you using?
     
  12. dementia

    dementia New Member

    Firefox 14.0.1-bt0, probably need to update.
     
  13. Rob

    Rob New Member

    Seems like its a problem in firefox as its only a temporary page I'm not to worried about fixing it, as there are more important things to do.

    I know it does work fine in the lastest version of chrome.
     
  14. dementia

    dementia New Member

    Alright, but I will update to the latest version of firefox, and update the topic if it resolves the issue.
     
  15. Rob

    Rob New Member

    Okay cheers.
     
  16. dementia

    dementia New Member

    No tomatoes. The update had no effect, cleared cache and all. Not really an issue, as I can tell when they are up, or down from the logs.
     
  17. ICountFrom0

    ICountFrom0 Forum Addict

    you have to enable cloudflare. It's one of those "hidden" script requirements that break some pages, requring you to let noscript enable global to see the new option to block cloudflare, then you have to manually whitelist it.
     
  18. dementia

    dementia New Member

    I said that I have had noscript disabled for a month now.
     
  19. Rob

    Rob New Member

    Its nothing to do with cloudflare. It's just derpy JS as I have tested it myself.
     
  20. Smight

    Smight New Member

    For me it isn't working in:

    Firefox 18.0.1
    IE 9

    But it's working in:

    Chrome 24.0.131.2.56
    Safari 5.1.5
    Opera 12.13
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page