Open 2.1.0: Railcraft Anchor [2.1.3]

Yusunoha

New Member
Jul 29, 2019
6,441
-2
0
Version:
2.1.0

What is the bug:
since I've placed a railcraft anchor in my world I'm constantly crashing if I reload the world, after I start minecraft back up I can log into the world again, but if I log out and try to log back in I crash again

Mod & Version:
Railcraft_1.7.10-9.8.0.0

Paste.feed-the-beast.com log:
http://paste.feed-the-beast.com/view/da614e8a

Can it be repeated:
Yes, if I place the anchor back down, log out and back in I crash again.

Known Fix:
if I break the anchor so there's no anchor in the world I seem to not crash anymore.
 

Booker The Geek

Well-Known Member
Feb 26, 2013
1,664
222
78
Pacific North West, USA
I'll assume FTB Launcher as I have no idea with the curse launcher:
  • Make sure all instances of Minecraft are closed.
  • Start FTB Launcher
    • You should have two windows open, the launcher & the console.
    • In the console window, set it to debug mode.
  • Launch the pack and load the world. Twice.
    • Post the crash form that instance.
    • Copy the console to the clipboard and paste it into ghist or pastebin (ghist allows for larger files)
  • Link both back to here.
:)

P.S. What type of Anchor was it?
 

Yusunoha

New Member
Jul 29, 2019
6,441
-2
0
I'll assume FTB Launcher as I have no idea with the curse launcher:
  • Make sure all instances of Minecraft are closed.
  • Start FTB Launcher
    • You should have two windows open, the launcher & the console.
    • In the console window, set it to debug mode.
  • Launch the pack and load the world. Twice.
    • Post the crash form that instance.
    • Copy the console to the clipboard and paste it into ghist or pastebin (ghist allows for larger files)
  • Link both back to here.
:)

P.S. What type of Anchor was it?
world anchor, and I am using the curse launcher which uses the vanilla launcher for modpacks, I'll post a few logs that I can find in the vanilla launcher
also note I had to do a clean install of the instance, and it happened there aswell

Launcher Log, Crash Report and Game Output
 

Yusunoha

New Member
Jul 29, 2019
6,441
-2
0
What dimension did you place it in?
Were you using a hopper on/from it?

Also, could you try the FTB launcher and attempt to load the save from that launcher?
overworld dimension and no hopper, the anchor also had no pearls in it as 1 pearl was already being used.
I'll try to see if I can load it through the FTB launcher

EDIT: nope, I'm unable to launch the instance through the FTB launcher as the launcher is constantly giving me all kinds of errors
 
Last edited:

iTpyn

New Member
Jul 29, 2019
68
0
0
I had a similar issue with world anchor. It was a problem with that specific anchor, so i had to destroy it and craft a new one. After that everything worked fine.
 

Yusunoha

New Member
Jul 29, 2019
6,441
-2
0
I had a similar issue with world anchor. It was a problem with that specific anchor, so i had to destroy it and craft a new one. After that everything worked fine.
isn't the case for me, new world with new anchor, still happened