Recent content by IntoxicatedPenguin

  1. I

    Problem 2 Users Disconnected on Join

    I've got a server of about 6 people who regularly play. Two users about 80% of the time get disconnected with them getting the message 'existing connection forcibly closed by remote host.' There is no apparent error in the server's console that I see. There is no clear reason that they are...
  2. I

    Problem Lag with low CPU util. and between 18-20 tps

    oh yeah, I've been running the 4790K the entire time I've had this issue. It appears the problem was windows 10 though, and running MineOS on a virtualbox is working.
  3. I

    Problem Lag with low CPU util. and between 18-20 tps

    Server Log: http://pastebin.com/FvpG9fMw Forge Log: http://www.mediafire.com/download/yb9ktkx22lc15oy/fml-server-3.log (couldn't find a text hosting site that would host a file that big)
  4. I

    Problem Lag with low CPU util. and between 18-20 tps

    Localhost as to rule out latency.
  5. I

    Problem Lag with low CPU util. and between 18-20 tps

    Well, I tried hosting the server on an old laptop with an i3 at 2.2 ghz and using 3 gigs of ram and it had less block lag/ rubberbanding / tps issues. this is so weird what the hell
  6. I

    Problem Lag with low CPU util. and between 18-20 tps

    I doubt it's CPU throttling too, afterburner reports that the maximum package temp was 68 C. On my C: HDD it's around .3 MB at most, usually .1 MB/s. On a different harddrive things are the same, even when breaking as many things as possible.
  7. I

    Problem Lag with low CPU util. and between 18-20 tps

    Friends connecting to the server confirm it. It feels like a really low tps server - break a dirt block, it goes away, takes a second or two for the block to drop. It seems that the server is at 20 tps most of the time and suddenly drops to 1 or less whenever anything happens. Edit; yeah no...
  8. I

    Problem Lag with low CPU util. and between 18-20 tps

    Yep, but on my older hardware that was never an issue, so I don't know why an upgrade would cause it to be.
  9. I

    Problem Lag with low CPU util. and between 18-20 tps

    I'm running resurrection with the default serverstart.bat and I'm getting what appears to be fine TPS, with 10-20% cpu util, but block lag and entity lag are insane. I have no idea whats up. This has only happened since I've upgraded my hardware, switching from an i7 960 to a i7 4790K, and...
  10. I

    Problem Direwolf20 1.7.10 Server Lag

    Hello there :^) I'm running Direwolf20 1.7.10 pack V 1.5.0 on Windows 7 with an i7 4790K (stock clocks for the time being), an R9 290 if it makes a difference, and 16 gigs of G.Skill Ripjaws X (4x4) RAM. The server TPS according to /tps and /cofh tps seems to be at 20 or higher fairly...
  11. I

    Whitelist Server ChaoticRaid.com | Direwolf20 1.0.23 | Whitelist | New Map | Community

    Ahem, did you just not notice my application or are you still thinking about it? Because you accepted/denied the other ones that came before me after I posted mine, so, just curious if you didn't include me on accident and whatnot.