Werewolf-Little Town of Helyr [GAME THREAD]

trajing

New Member
Jul 29, 2019
3,091
-14
1
Screw it, there are far too many crazy people for me to treat with the threat of death hanging over my head. Wolves and villagers alike, listen up! If you don't want to go insane, you must first kill the cult.
You're doooOooooOOOOoomed anyway.
 
  • Like
Reactions: Utopiaman

SpwnX

New Member
Jul 29, 2019
210
0
0
Screw it, there are far too many crazy people for me to treat with the threat of death hanging over my head. Wolves and villagers alike, listen up! If you don't want to go insane, you must first kill the cult.
Guess why we're voting for the_j?
 
  • Like
Reactions: Utopiaman

SpwnX

New Member
Jul 29, 2019
210
0
0
the_j is the servant, but if a second apt is present, he/she will turn into the new servant.
 

LivingAngryCheese

Over-Achiever
Aug 22, 2014
676
1,580
228
A place
You have all been doomed. From the beginning...
I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody I told you not to vote nobody
 
  • Like
Reactions: xTordX

SoraZodia

Forum Ghost
Third Party Pack Team
Mod Developer
Mar 11, 2014
3,924
1,289
253
Wait, do we need to take out both the cultist and wolf to win or just the wolf? If it's the latter, shouldn't we target an possible wolf instead?
I'm sticking with my suspicion that Striking is a wolf.
Vote Strikingwolf
cooooookies cooooookies
 
  • Like
Reactions: LivingAngryCheese

VikeStep

New Member
Jul 29, 2019
1,117
0
0
Chances are the cult are like one person away from winning. That's why we need to kill the cultists first. Then we get the wolves tomorrow.
 
  • Like
Reactions: Jus2beast

the_j485

King of the Wicked
Dec 19, 2012
2,964
3,099
298
Look behind you
I get the feeling that he's done something to conceal his true role. Even though I'm a cultist, trust me when I say he's suspiciously keen.