Windows .exe Horizons Server keeps crashing

tucker19

New Member
Jul 29, 2019
19
0
0
Windows 7, 64 bit
java 7, update 51
Launch version: 2.0.1
http://pastebin.com/D6rcySy9
My server keeps crashing because a stackoverflow entity from Rotarycraft, anyone else running into this issue? Also in load up it says it is missing something but I did not catch it. Running Horizons 2.0.1 please help. Server will run for about 30 min before this crash happens.
 

rhn

Too Much Free Time
Nov 11, 2013
5,711
4,419
333
Windows 7, 64 bit
java 7, update 51
Launch version: 2.0.1
http://pastebin.com/D6rcySy9
My server keeps crashing because a stackoverflow entity from Rotarycraft, anyone else running into this issue? Also in load up it says it is missing something but I did not catch it. Running Horizons 2.0.1 please help. Server will run for about 30 min before this crash happens.
Is it the same block all the time? Have you tried removing it? Not sure what's causing it, but a semi fix would simply be to remove the block(if it is always the same one doing it).
 

tucker19

New Member
Jul 29, 2019
19
0
0
I am not for sure. I know it is with my hydrokenetic engines but I am not getting a specific location. I could send you my world if that would help.
 

UniZero

Popular Member
Oct 3, 2012
3,406
310
124
Scotland, UK
I am not for sure. I know it is with my hydrokenetic engines but I am not getting a specific location. I could send you my world if that would help.
The location is listed in your log at line #2062 which i have highlighted in bold below. Use mcedit to remove the block.

Block location: World: (298,91,-197)
 

rhn

Too Much Free Time
Nov 11, 2013
5,711
4,419
333
Yeah the log tells you which block is "ticking":
Code:
-- Tile entity being ticked --
Details:
        Name: RCshaftjunction // Reika.RotaryCraft.TileEntities.Transmission.TileEntitySplitter
        Block type: ID #3729 (tile.classReika.RotaryCraft.Blocks.BlockTrans // Reika.RotaryCraft.Blocks.BlockTrans)
        Block data value: 2 / 0x2 / 0b0010
        Block location: World: (298,91,-197), Chunk: (at 10,5,11 in 18,-13; contains blocks 288,0,-208 to 303,255,-193),
But thing is I have seen ticking tile entity errors before with different blocks every time. Have a look it your other error logs and see if its the same block(the Rotarycraft shaft junction whatever the ingame name its :p). If it is the same one causing it, then remove it. Should be a simple matter if it only crashes after 30 mins.