Having an issue with my turtles

  • Please make sure you are posting in the correct place. Server ads go here and modpack bugs go here

Chef_De_Kill

New Member
Jul 29, 2019
4
0
0
I started a Single play FTB Unleashed and got to the point were i could run some turtles.... I built 4 turtles 3 mining and 1 felling got one mining up and running but when i tried to get the next lot running the command screen was blank couldn't enter nothing into the turtles. I have surplied a screen shot hopfully someone has had a similar problem or knows how to fix it
 

Attachments

Yusunoha

New Member
Jul 29, 2019
6,441
-1
0
Have you tried turning it off and back on again?
or did you try unplugging it?

but it may be that a script is already running when you opened the command screen. try pressing ctrl+r to reboot it and see what happens.
 

angelnc

New Member
Jul 29, 2019
232
0
0
That doesn't look like a running turtle to me.
At least not one programmed by someone new to CC.
There is not version info of the turtle OS.
 

Omegatron

Well-Known Member
Mar 29, 2013
544
371
78
England
I have seen a video where an existing turtle eventually died in this way for no apparent reason. As you are in single player you could try deleting the turtles and cheating new ones in or cheating in the materials and recrafting them.
 

Chef_De_Kill

New Member
Jul 29, 2019
4
0
0
well none of that worked..... For some reason all my turtles seem to be stuffed up. it looks to me like there are no DIR in there programming so I'm gonna try to set up some wireless ones and see if that helps.
 

Chef_De_Kill

New Member
Jul 29, 2019
4
0
0
yeah the one i had working isn't working and all my computer craft isn't working and when i did force update I keep getting an error.
 

Chef_De_Kill

New Member
Jul 29, 2019
4
0
0
Ok finally was able to reinstall mod pack for unleashed but still while in survive I get the blank screen but in creative it works fine. any suggestions gonna try a new seed see if it was something to do with the saved game.....
 

MigukNamja

New Member
Jul 29, 2019
2,202
0
0
Which operating system are you using ?

Also, any recent updates ? It's possible you've hit an un-tested upgrade issue.

Whenever I update Unleashed, for instance, I save off the key files like ops.txt, white_list.txt, and any config files I made changes to. I then *completely* erase the FTB Unleashed folder. That way, the new version has a fresh environment. I then either copy/paste the files back, such as ops.txt and white_list.txt, or else merge (compare/delta) them back, especially if it's something like a config.

None of the above may apply to you, just trying to cover an additional base.