Search results

  1. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    It still goes down, but not as frequently. I was also getting 15-20 minutes until I updated Java, now it's about 3 hours or so and then it goes down. Only thing I see in the server.log is: I see quite a few of those. However... I am seeing some oddness in the firewall logs: Looks like ACK...
  2. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    I think I got this now. Java was 1.7u9. Jumped to u51 and it's been running pretty stably for a while now. Sorry for the noise.
  3. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    Spoke too soon, just happened
  4. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    Thus far, no. So, perhaps it was two crash causes. I set it to 256M
  5. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    Thanks X3773, but it just "crashed" again. You see it save the world, then close the server down. Just started it back up again.
  6. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    Linux 2.6.32-5-amd64 #1 SMP Sun Sep 23 10:07:46 UTC 2012 x86_64 GNU/Linux 4 procs total, same specs.
  7. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    I'm just special, that's all :confused:
  8. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    One side was open. Still, in this case, I'd say having a placement algo that refused placement is a better idea than crashing the server ;)
  9. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    Wonder if it has something to do with blade placement. Maybe it's trying to position itself on the block and that logic is borked? I laid it on the ground with 1 side having an edge. Lemme try on top of a block with all sides freeVeeeeerrry interesting. It placed successfully at the top of a...
  10. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    Sadly, doesn't seem to say much: Immediately after placing Wind Turbine 30890:1 Strangely enough, when I restarted the server, the turbine was still sitting there, spinning and the system did NOT crash... weeeeird.
  11. D

    Unsupported Tech World 2 1.1.x+ Bug Reporting

    I hope I'm posting this to the right place. Apologies if I fuzz up. I've been running a low-volume (2-3 users max) TechWorld2 server since 2.1.0.1. Upgraded to 2.1.1.1 as soon as it came out. While people are using the server, it will crash after a seemingly random amount of time, or simply...